Новини
Культура

Хмельницький музикант співатиме у відомому українському гурті

Карантинний сюрприз підготував своїм шанувальникам гурт “Тартак”. Легендарний “Тартак”, історія якого розпочалась майже чверть століття тому, представив нового вокаліста. На зміну Сашкові Положинському прийшов соліст хмельницького гурту “Чумацький шлях” Сергій Строян.

“Це все склалось дуже неочікувано. Я не знав чи погоджуватись, але мені було цікаво… Я є в якійсь мірі навіть таким далеким фанатом, тому що раніше я дуже багато слухав їх”, – розповідає Сергій.

Сергій зазначає, його як і всіх шанувальників “Тартаку” у лютому вразив вихід з гурту Сашка Положинського. Але тоді він і не підозрював, що має шант його змінити. Кандидатуру хмельничанина запропонував баранщик “Тартака”. Були й інші кандидатури.

Пісню, з якою виступив новий соліст, обирав сам Сергій. Це рання композиція “Тартаку” “Кожне тіло”, кліп записували дистанційно.

До слова, Положинський свого наступника підтримав.

“Мені дуже приємно, що він підтримує. Це для мене було дуже важливо, тому що дуже багато фанів гурту “Тартак”, – зазначає Сергій.

Знайомство із новим солістом мало відбутися під час сольника у Києві 29 березня, але карантин ці плани змінив.

Зі свого боку до тартаківського звучання Сергій додав акордеон. Називає це карантинним експериментом.

Сергій зізнається: новий досвід для нього цікавий, водночас він відчуває величезну відповідальність і перед прихильниками “Тартаку”, а також перед шанувальниками “Чумацького шляху”. Бо своє дітище Строян не полишає, хоча визнає – суміщати буде не легко.

Уже за тиждень-другий “Чумацький шлях” презентує свою нову пісню, а після карантину відбудеться концерт “Тартаку” із новим солістом.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто“:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter