Новини
АКТУАЛЬНО

Ще в одному районі Хмельниччини підтвердили перший випадок COVID-19

До списку районів, де є хворі з коронавірусом, додався Старокостянтинівський.

Станом на ранок 23 квітня в області нараховувалося 65 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. Протягом дня додався ще один хворий з Городоччини – він перебуває на лікуванні у Хмельницькій інфекційній лікарні. Увечері з’явилася інформація про перший підтверджений випадок коронавірусу у Старокостянтинівському районі. Як повідомляють у Хмельницькій ОДА, хворобу виявили в результаті тестування пневмонії.

Крім того, як повідомив удень міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич, підозра на COVID-19 є у двох студентів, які повернулися з-за кордону і перебували на самоізоляції. Позитивний результат на коронавірус показали експрес-тести. Студентам зробили додаткові аналізи, які перевірять у Хмельницькому лабораторному центрі.

На прибудинковій території та у під’їзді будинку, де мешкають кам’янчани, провели дезінфекцію.

Опубліковано Михайлом Сімашкевичем Четвер, 23 квітня 2020 р.

Стабільною залишається ситуація в Чемеровецькому районі – протягом дня тут не підтвердили жодного нового випадку інфікування. Кількість хворих у цьому районі – 25 осіб.

Станом на вечір 23 квітня у Хмельницькій області 67 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них: 7 одужало, 5 летальних випадків, 1 на контролі Чернівецького лабораторного центру.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter