Новини
АКТУАЛЬНО

Чемеровецькій лікарні дозволили відновити роботу

Рішення про відкриття лікарні прийняла Хмельницька обласна комісія ТЕБ та НС на засіданні 23 квітня. Щоправда станеться це 30 квітня.

“Також враховуючи результати проведеного ПЛР-тестування хворих та медичного персоналу КНП «Чемеровецька ЦРЛ», при подальшій стабільній епідеміологічній ситуації в лікувальному закладі, головному лікарю КНП «Чемеровецька ЦРЛ» дозволили відновити з 30 квітня 2020 року функціонування закладу з визначеною маршрутизацією хворих Чемеровецького району”, – сказано у повідомленні ОДА.

До цього часу на території Чемеровецького району будуть вживатися додаткові протиепідемічні заходи. За результатами обговорення комісія зобов’язала голову Чемеровецької райдержадміністрації спільно з органами місцевого самоврядування Чемеровецького району заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям з 21.00 годин 24 квітня 2020 року до 24.00 години 26 квітня 2020 року.

Окрім того, до 29 квітня в Чемеровецькій ЦРЛ мають бути проведені усі необхідні дезінфекційні заходи та проведено заключну дезінфекцію.

Нагадаємо, що у зв’язку із спалахом захворювання на коронавірусну інфекцію у Чемеровецькій ЦРЛ, медзаклад тимчасово закрили на карантин.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter