Новини
АКТУАЛЬНО

Для лікарні Нетішина придбали апарат ШВЛ

У місцевій медсанчастині це буде вже другий пристрій такого класу.

У комунальному підприємстві Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина міста Нетішина» незабаром з’явиться апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ). Це – висококласна сучасна американська модель «VELA». Кошти на його придбання – 1 мільйон 169 тисяч гривень – виділили з місцевого бюджету.

Апарат, угоду про придбання якого підписали днями, закупили для протидії COVID-19 без проведення аукціону, за спрощеною системою. Відповідна інформація про це була оприлюднена на порталі публічних закупівель «Prozorro», повідомляють у прес-службі міської ради.

Апарат ШВЛ для медсанчастини постачальник – ТОВ «Торгово-промислова компанія «Н.З. Техно» – повинен передати до 1 червня цього року. Апарат має складатися з електронного блоку, вбудованого графічного монітору, пересувної стійки, датчиків потоку та кисню, розпилювача лікарських засобів, комплекту масок для неінвазивної вентиляції, вбудованого турбінного нагнітача зі системою фільтрації повітря.

Термін гарантійного обслуговування апарату становить 12 місяців. Це буде вже другий апарат ШВЛ високого класу у місцевій лікарні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter