Новини
АКТУАЛЬНО

У Нетішині підтвердили перші випадки захворювання на COVID-19

Станом 15.00 у Хмельницькій області кількість хворих зросла до 71.

Про три нові лабораторно підтверджені випадки коронавірусу повідомили у Хмельницькій ОДА. За інформацією прес-служби, один випадок додався у Чемеровецькому районі. Пацієнтка – з числа контактних осіб раніше підтверджених хворих. Жінка лікується амбулаторно.

Ще двоє хворих – мешканки Нетішина. У них хворобу виявили в результаті дослідження, проведеного в зв’язку з захворюванням на пневмонію. Хворих госпіталізують у Хмельницьку інфекційну лікарню. Стан їх здоров’я оцінюють як середньої тяжкості.

У місті-супутнику це – перші підтверджені випадки COVID-19. Детальної інформації про хворих наразі немає. За повідомленням виконавчого комітету Нетішинської міської ради, наразі встановлюється коло контактних осіб хворих та проводиться обстеження лікарів.

За повідомленням штабу з ліквідації надзвичайої ситуації Нетішинської міської ОТГ, станом на 10 годину ранку на території громади 58 осіб перебували на самоізоляції, 4 особи – на обсервації.
У 282 осіб сьогодні завершився період самоізоляції.

Всього станом на 25 квітня у Хмельницькій області підтверджено 71 випадок COVID-19. 15 осіб одужало. 5 випадків летальних. 1 випадок – на контролі у Чернівецькому лабораторному центрі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter