Новини
АКТУАЛЬНО

Хмельницька лікарня отримала допомогу від нардепа, якого вилікувала від коронавірусу

Чергову партію необхідних засобів захисту від коронавірусу сьогодні доставили до Хмельницької міської інфекційної лікарні.

Народний депутат Володимир Ватрас особисто привіз ці речі до лікарні, де він лікувався від COVID-19.

Нагадаємо, народний обранець став другим хворим, в якого лабораторно було підтверджено коронавірусну інфекцію, у Хмельницькій області.

Зокрема, медикам передали захисні комбінезони багаторазового використання, респіратори FFP-2, бахіли, нарукавники, індивідуальні дезінфікуючі засоби та засоби особистої гігієни.

Найперше, я хочу подякувати всьому персоналу лікарні за турботу, людяність і професіоналізм. Коли я перебував тут на лікуванні, часто спілкувався з лікарями і медсестрами, запитував, з якими проблемами вони зіштовхуються і яка допомога потрібна у першу чергу. Як виявилось, найбільше, чого не вистачає медикам – засобів захисту. Це ті речі, які використовуються щохвилини, а тому потреба в них є завжди, – зазначив Володимир Ватрас

За словами народного депутата, Волонтерський штаб «Слуги народу» вже протягом місяця надає допомогу лікарням Хмельниччини і не збирається зупинятися. Засоби захисту від COVID-19 також отримають інші лікарні області, адже саме безпека та достатня укомплектованість медиків є запорукою перемоги над вірусом.

Нагадаємо, волонтерський штаб було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Зараз важлива будь-яка допомога. Телефон штабу – 068 190 04 84.

За детальнішою інформацію, довідками та коментарями звертайтесь до прес-служби волонтерського штабу: 068 153 78 67

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter