Новини
АКТУАЛЬНО

У Нетішині визначили контактних осіб хворого працівника ХАЕС

Відомі також результати тестування двох студентів з Кам’янця-Подільського.

Станом на вечір 26 квітня кількість підтверджених випадків COVID-19 на Хмельниччині не змінилася – 73 особи.

Щодо ситуації в Нетішині, де коронавірусну інфекцію підтвердили у двох мешканців міста, один з яких – працівник Хмельницької атомної електростанції, то вчора медики мобільних бригад відбирали зразки біоматеріалів для аналізів у 60 осіб (серед яких 40 – працівники ХАЕС). Про це повідомили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Міський голова Нетішина Олександр Супрунюк на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що станом на вчора у місті було виявлено 8 осіб з ознаками хвороби. На Хмельницькій атомній станції – 77 контактних осіб. Всі вони під наглядом сімейних лікарів та поліції підуть на самоізоляцію.

Обох хворих нетішинців госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні.

Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич учора повідомив результати перевірки двох студентів, в яких була підозра на COVID-19. Нагадаємо, молоді люди повернулися з-за кордону і перебували на самоізоляції. Позитивний результат на коронавірус показали експрес-тести. Додаткові аналізи, які відправили на перевірку у Хмельницький лабораторний центр, підозру не підтвердили, написав міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter