Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині волонтери відремонтували апарат ШВЛ для районної лікарні

Центральна районна лікарня у Дунаївцях отримала від Волонтерського штабу «Слуги народу» відремонтований апарат штучної вентиляції легень.

Цю лікарню було визначено базовою для надання медичної допомоги на випадок поширення вірусу COVID-19 в регіоні. Вона повинна у достатній мірі бути забезпеченою необхідним обладнанням та засобами захисту. Саме тому Волонтерський штаб за власні кошти відремонтував апарат ШВЛ – таке потрібне нині обладнання.

«Для нас важливо, щоб медики мали все найнеобхідніше для боротьби з коронавірусом, – зазначили у Волонтерському штабі. – Апарат ШВЛ є тим приладом, який допоможе лікарям рятувати людські життя. Не завжди є час і можливість швидко доставити пацієнта до обласного центра. Тому цей прилад повинен бути й у лікарнях територіальних громад».

Також до Дунаєвецької центральної лікарні було передано засоби захисту від вірусу: захисні комбінезони багаторазового та одноразового використання, респіратори FFP-2, бахіли, нарукавники, індивідуальні дезінфікуючі засоби та засоби особистої гігієни.

Нагадаємо, Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Зараз важлива будь-яка допомога. Телефон штабу – 068 190 04 84.

Переможемо епідемію разом!

За детальнішою інформацію, довідками та коментарями звертайтесь до прес-служби волонтерського штабу: 068 153 78 67

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter