Новини
АКТУАЛЬНО

У Славуті посилюють протиепідемічні заходи

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в містах Шепетівка та Нетішин, Славутський міський штаб ТЕБ та НС посилює карантинні заходи.

Відповідне оперативне розпорядження оприлюднене на сайті міськради.

Перш за все прихожанам усіх релігійних конфесій Славутської міської ОТГ рекомендовано утриматись від відвідувань культових споруд на період дії карантину.

Настоятелям храмів на території ОТГ, під час богослужінь радять суворо дотримуватись карантинних обмежень, визначених чинним законодавством України (перебування в приміщенні храму не більше 10 осіб, з дотриманням безпечної дистанції та засобів захисту, а також щоденним проведенням дезинфекційних заходів).

Також прихожанам та священнослужителям усіх релігійних конфесій Славутської міської ОТГ, які відвідували храми під час Великодніх свят, необхідно самоізолюватися на період до 14 діб та повідомити про це своїх сімейних лікарів.

Місцева поліція забезпечуватиме щоденний контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України та виконавчого комітету Славутської міської ради щодо карантинних обмежень на території Славутської міської ОТГ.

Нагадаємо, що за інформацією Хмельницької ОДА, станом на ранок 28 квітня в області зареєстровано 82 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них: 18 одужало, 5 летальних випадків, 1 на контролі Чернівецького лабораторного центру. Нові 6 випадків виявили у Нетішині.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter