Новини
Суспільство

Про малозабезпечених та сиріт Хмельниччини подбали волонтери

Набори з найнеобхіднішими продуктами харчування отримали громадські організації «Хмельниччина без сиріт», яка піклується про дітей-сиріт та родини, що потрапили у складні життєві обставини, а також Хмельницьке обласне товариство Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України”.

Допомагати не лише лікарням Хмельниччини, а й соціально незахищеним верствам населення, яким внаслідок карантинних заходів зараз особливо важко, продовжує волонтерський штаб «Слуги народу».

Як зазначають у штабі, набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо. Цю допомогу передаватимуть людям через громадські організації та розвозитимуть волонтери. 

Ми розуміємо, наскільки важко сьогодні малозабезпеченим, пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітнім родинам, тож плануємо допомагати цим вразливим категоріям населення. Таким чином підтримаємо їх та убезпечимо від зайвих пересувань під час карантину, – зазначили у штабі.

Нагадаємо, Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Зараз важлива будь-яка допомога. Телефон штабу – 068 190 04 84.

За детальнішою інформацію, довідками та коментарями звертайтесь до прес-служби волонтерського штабу: 068 153 78 67

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter