Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині COVID-19 підтвердили у 99 осіб

За день коронавірусну інфекцію підтвердили у шести мешканців Хмельницької області.

Станом на 21.00 до переліку додалися п’ятеро хворих з Красилівського району (контактні особи, всі лікуються амбулаторно) та один – з міста Хмельницький. 79-річний хмельничанин госпіталізований до міської інфекційної лікарні.

Кількість хворих у Красилівському районі наразі становить 13 осіб. Найбільше хворих, як і раніше, зафіксовано у Чемеровецькому районі – їх 28. У Нетішині кількість підтверджених випадків хвороби не змінилася – 11 осіб.

Нагадаємо, станом на ранок 1 травня в області нараховувалося 93 хворих на коронавірус. Перший випадок вчора було підтверджено у Славуті. Всього в останній день квітня COVID-19 підтвердили в 11 осіб.

Кількість тих, хто одужав, залишається незмінною – 26 осіб. Кількість летальних випадків також не змінилася – 5 осіб. За інформацією, наданою Центром громадського здоров’я, Хмельниччина – одна з семи областей, де рівень летальності від коронавірусної хвороби вищий, ніж середній по Україні. Станом на ранок 1 травня він становив 5,4%. Після того, як кількість хворих зросла, відсоток летальності на Хмельниччині знизився до 5.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter