Новини
АКТУАЛЬНО

Лікарні двох райцентрів Хмельниччини отримали обладнання та засоби захисту

Чемеровецький та Городоцький райони є серед лідерів у області за кількістю виявлених випадків захворювання на  COVID-19.

Центральні районні лікарні у Чемерівцях та Городку стали черговими медичними закладами Хмельниччини, куди відправив допомогу Волонтерський штаб «Слуги народу».

Зокрема, медикам було передано:

  • захисні комбінезони багаторазового використання;
  • дистанційні термометри;
  • респіратори другого ступеню захисту;
  • захисні щитки та нарукавники;
  • засоби дезінфекції та особистої гігієни.

У Волонтерському штабі наголосили, що Чемеровецький та Городоцький райони є серед лідерів у області за кількістю виявлених випадків захворювання на COVID-19. Станом на 6 травня у Чемеровецькому районі виявлено 29 хворих на коронавірус і він за цим показником випереджає всі інші райони Хмельниччини. У Городоцькому районі виявлено 7 випадків захворювання.

«Саме тому ці лікарні особливо потребують засобів захисту від вірусу, адже вони використовуються щодня.  Сподіваємось, передані нами речі допоможуть медикам у протистоянні з COVID-19», – зазначили волонтери.

Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Важлива будь-яка допомога. Телефон штабу – 068 190 04 84.

За детальнішою інформацію, довідками та коментарями, звертайтесь до прес-служби волонтерського штабу: 068 153 78 67

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter