Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині одужали від коронавірусу 8 осіб

Наразі в області побороли коронавірусну інфекцію вже 43 особи.

Одразу 8 пацієнтів одужали від COVID-19: лікар з Хмельницької інфекційної лікарні та 7 пацієнтів з Чемеровецького району (4 з них – медичні сестри). Усі вони лікувалася амбулаторно. Одужання підтверджено двома негативними результатами ПЛР-досліджень, повідомляють у Хмельницькій ОДА.

У Нетішині нових випадків захворювання як у місті, так і серед персоналу Хмельницької АЕС не виявлено. Продовжується тестування контактних осіб на COVID-19 та здійснюються усі необхідні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Всього станом на ранок 7 травня на території міської об’єднаної територіальної громади лабораторно підтверджено захворювання на COVID-19 у 26 осіб, серед яких 5 дітей, 3 працівників ХАЕС. З них 8 осіб перебувають на лікуванні у Хмельницькій інфекційній лікарні, 18 осіб – на самоізоляції. За минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання на COVID-19, повідомляють в інформаційному центрі ВП “Хмельницька АЕС”.

На території Нетішинської міської ОТГ 149 осіб – на самоізоляції, 5 осіб – на обсервації. Завершився період самоізоляції у 359 осіб. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter