Новини
АКТУАЛЬНО

Славутська лікарня та хмельницький госпіталь отримали захисні костюми для боротьби з COVID-19

Медичні заклади Хмельниччини отримали чергову партію благодійної допомоги. 100 захисних костюмів передано у Хмельницький військовий госпіталь і 100 костюмів отримала Славутська районна лікарня.

На сьогодні залишається проблемою забезпечення лікарів наших медзакладів захисними засобами, зокрема, захисними костюмами і бахілами. Тому допомога своєчасна і дуже нам необхідна сьогодні. До речі, для лікарень Хмельниччини – це вже другий благодійний вантаж від Фонду Порошенка, – зазначив головний лікар Славутської центральної районної лікарні Віктор Іващук.

Засоби захисту медичним закладам Хмельниччини від Фонду Порошенка та корпорації Roshen передав лікарням області народний депутат від «Європейської Солідарності» Володимир Ар’єв.

Я дуже здивований, що влада не тільки не подбала про максимальний захист лікарів, а ще й впиралась ініціативам нашої фракції, – наголосив нардеп.

Володимир Ар’єв зауважив, що в «Європейській Солідарності» математично прораховують потреби у засобах захисту тієї чи іншої лікарні, аби забезпечувати їх в необхідній кількості доти, доки нинішня влада прийде до тями і почне централізовано і оперативно це робити.

Фонд Порошенка постійно підтримує і захищає лікарів по всій Україні. Також «Європейська Солідарність» першою висунула вимоги страхувати медичних працівників і допомагати у випадку зараження на коронавірус, наголошують партійці. 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter