Новини
Репортаж

У Нетішині тривають роботи з благоустрою

У місті ремонтують дороги, місток, зводять спортивний майданчик та висаджують квіти.

Працівники КП НМР «Благоустрій» ремонтують пішохідний місток через обвідний канал, що веде з вул. Михайлова на вул. Варшавська. Загальна вартість робіт становить 22 тисячі гривень. На містку будуть замінені лаги (дерев’яні бруски) та дерев’яний настил (40% від загальної площі ). Потім місток пофарбують.

Днями розпочався поточний ремонт дороги з бетонним покриттям до полігону твердих побутових відходів (сміттєзвалища). Комунальники розширяють узбіччя та бетонують проїжджу частину. Загальна площа дороги, що підлягає ремонту – 866 кв. м, вартість робіт – 518 610 гривень.

Завершили комунальники роботи з встановлення термочаш з сульфініями біля фотозони “Я люблю Нетішин”.

Прикрашають термочашами з петуніями також стовпи освітлення.

Також у Нетішині активно проходить поточний ремонт доріг. Роботи тривають на трьох вулицях: Набережна, Михайлова та Лісова. Окрім ремонту дорожнього покриття, демонтують старі бордюри та облаштовують нові. На вулиці Михайлова (обсяг робіт – 3 492, 7 кв. м., здійснюватиметься ще й ремонт тротуарів) вартість робіт становить 998 тисяч гривень. На вулиці Набережній (обсяг робіт – 4 889,88 кв. м.) та вул. Лісовій (обсяг робіт – 1 467,4 кв. м.) вартість робіт становить відповідно: 1 479 900 гривень та 495 764 гривень.

Крім того, на вулиці Набережній у парковій зоні облаштовують сучасний спортивний майданчик з поліуретановим покриттям (350 кв. м) для гри в міні-футбол, волейбол, баскетбол. Вартість робіт становить 1,4 мільйона гривень. За попередньою інформацію, спортмайданчик має «запрацювати» до кінця червня нинішнього року, повідомляють у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter