Новини
Суспільство

Хмельницький речовий ринок готується відновити роботу

Вже завтра, 12 травня, частина хмельницьких підприємців може почати торгівлю.

Наразі на території ринку активно готуються до відкриття після карантину. Підприємці проводять дезінфекційні роботи, миють територію. Як повідомляє Суспільне Поділля з посиланням на виконавчого директора ГО “Асоціація хмельницьких ринків” Олександра Сніховського, всім підприємцям, які здійснюють торгівлю на території ринку, розіслані вимоги, яких потрібно дотримуватись.

Розраховувати, що завтра вийде багато підприємців, я б не став, тому що люди ще бояться, щоб не вийшло як у Черкасах. 12-13 травня люди вийдуть, спробують, побачать, як воно, і ближче до 15 травня всі почнуть входити у робочу колію. Великого скупчення людей на ринках не очікується, оскільки міжміського та міжобласного транспортного сполучення немає, а для ринку це важливо, – прокоментував Олександр Сніховський.

За словами першого заступника голови Хмельницької ОДА Романа Примуша, прямої заборони на роботу речового ринку у Хмельницькому немає. Ринки можуть працювати за умови дотримання вимог, встановлених головним санітарним лікарем країни: дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення дезінфекції та встановлення бар’єрів між продавцем і покупцем.

Читайте також: У Красилові досі не запрацював продовольчий ринок

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter