Новини
Суспільство

Патрулювання міста Хмельницького нацгвардійцями дає результати

Військовослужбовці Національної гвардії України, зокрема військової частини 3053, продовжують спільно з працівниками поліції забезпечувати виконання та контроль за дотриманням карантинних заходів у місті Хмельницькому.

Варто зазначити, що протягом минулого тижня порушень протиепідемічних та карантинних заходів, здійснених хмельничанами чи гостями міста, не було.

Окрім того, гвардійськими патрулями – як самостійними, так і спільними з поліцейськими – у звичному режимі здійснюється щоденна служба з охорони громадського порядку, під час якої вдається попередити значну кількість протиправних дії, в тому числі – зберігання та розповсюдження наркотичних речовин.

Так, під час одного з вечірніх патрулювань спільно з працівниками поліції на маршруті по вулиці Озерній у Хмельницькому патрульні помітили двох молодих осіб – чоловіка та жінку, які щось ретельно шукали в траві, чим привертали до себе увагу. У ході спілкування з громадянами їм було запропоновано пройти поверхневу перевірку, на що вони погодилися. В ході перевірки у громадянина 2000 року народження було виявлено три поліетиленових пакети з порошкоподібною речовиною рожевого кольору в кристалічному стані загальною масою близько 50 грамів. На місце події було негайно викликано слідчо-оперативну групу для подальшого ведення дій згідно чинного законодавства України.

Загалом протягом минулого тижня за вчинення адміністративних правопорушень було затримано самостійно та спільно з працівниками поліції 41 правопорушника; за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень затримано 9 осіб.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter