Новини
Суспільство

Соціально вразливі мешканці Хмельницького отримають продуктові набори

Пакунки з найнеобхіднішими продуктами харчування у Хмельницькому розвозять волонтери. Серед адресатів – пенсіонери, малозабезпечені, багатодітні родини та люди з інвалідністю. Набори доставляють безпосередньо до їх помешкань.

Під час карантину ми хочемо підтримати людей, яким зараз особливо важко. Для нас важливо, щоб вони почували себе захищеними і потрібними. Саме тому співпрацюємо з громадськими організаціями, які опікуються соціально незахищеними верствами населення і отримуємо від них інформацію, хто потребує допомоги. Ми вже передали мешканцям Хмельниччини більше 500 наборів, – зазначають у волонтерському штабі.

Набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо.

Незважаючи на пом’якшення карантину, у штабі запевнили, що продовжать допомагати соціально вразливим мешканцям Хмельниччини. 

 Нагадаємо, Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Штаб відкритий до співпраці і запрошує долучатися до ініціативи!

Нагадаємо, раніше набори з найнеобхіднішими продуктами харчування отримали громадські організації «Хмельниччина без сиріт», яка піклується про дітей-сиріт та родини, що потрапили у складні життєві обставини, а також Хмельницьке обласне товариство Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter