Новини
Кримінал

У Хмельницькому за день патрулювання нацгвардійці виявили 100 грамів наркотиків

На одній з вулиць обласного центру двічі затримали хмельничан, які мали при собі речовину, схожу на канабіс.

Вчора, 14 травня, на вулиці Трудовій обласного центру увагу гвардійського патруля та працівників поліції привернув увагу чоловік, який, помітивши патрульних, почав помітно нервувати та різко змінив напрямок руху. Спілкуючись з правоохоронцями, містянин 1995 року народження, хвилювався та метушився, намагаючись сховати щось в рукав куртки.

Чоловіку запропонували пройти поверхневий огляд, на що той погодився. В правому рукаві куртки патрульні виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс, повідомляє прес-служба в/ч 3053.

Сорока хвилинами пізніше, на тій самій вулиці, патрульні помітили хлопця, який, так само різко змінив напрямоу руху та почав тікати. Під час спілкування з правоохоронцями, такую свою поведінку пояснити не зміг. Пред’явити документ, що посвідчує особу, чоловік відмовився. Проте погодився на поверхневий огляд, попередньо висловивши своє обурення.

В результаті перевірки у хлопця виявили паперовий пакунок з подрібненою зеленою речовиною. Ще два таких пакети в поліетиленовій упаковці виявили в його рюкзаку.

Загальна маса вилучених заборонених засобів становила 100 грамів.

В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативно групу для подальшого ведення слідчих дій згідно з чинним законодавством України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter