Новини
Офіційно

Державна фіскальна служба Хмельниччини отримала нового очільника

Для фіскальної служби Хмельницької області обрали нового керівника. Ним став полковник податкової міліції Олександр Кромп. Таке рішення ухвалили представники атестаційної комісії по роботі з працівниками податкової міліції органів Державної фіскальної служби.

Кромпа Олександра Петровича призначено на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Хмельницькій області, із покладенням виконання обов’язків начальника ГУ ДФС у Хмельницькій області.

На першій нараді з особовим складом податкової міліції новопризначений керівник подякував попередньому керівнику підполковнику податкової міліції Олександру Малахову за сумлінну службу та побажав подальших успіхів і вагових результатів у роботі.

Новий керіник фіскальної служби означив пріоритети у роботі колективу фіскальної служби Хмельниччини та якісні критерії формування оновленої команди служби, професійного підходу у виконанні поставлених завдань з протидії тіньовій економіці та застосуванню різного роду схем у сфері оподаткування, алгоритм своєчасного та в повному обсязі наповнення бюджету, а також забезпечення належної комунікації та захисту інтересів легального бізнесу.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter