Новини
АКТУАЛЬНО

У двох містах та двох районах Хмельниччини – нові хворі на COVID-19

Станом на ранок 19 травня в області – 278 осіб, в яких лабораторно підтверджено коронавірус, повідомляють у Хмельницькій ОДА.

Нові випадки виявлено у місті Старокостянтинів – всього чотири особи. Всі – контактні, лікуються амбулаторно. Серед хворих – 12-річна дитина.

Крім того, як повідомляє УНАС.NEWS, у Старокостянтинівську ЦРЛ днями було госпіталізовано працівника Збройних сил України. Це військовий пенсіонер, не військовослужбовець. Чоловіка згодом перевели до Хмельницької інфекційної лікарні.

У місті Хмельницькому – коронавірусну інфекцію підтверджено у двох осіб. Це медичний працівник (госпіталізовано до Хмельницької інфекційної лікарні) та працівник поліції (з кола контактних, лікується амбулаторно).

Один новий випадок COVID-19 підтверджено у Дунаєвецькому районі (контактна особа).

Ще двоє – у Летичівському районі. Це гемодіалізні хворі, вони лікуватимуться у Славутській центральній районній лікарні.

Нагадаємо, у Полонному в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей “Щасливе дитинство” на обсервацію відправили 27 осіб – 21 дитину та шістьох працівників.

У Шепетівці через спалах коронавірусу у Городищенському чоловічому монастирі введено заборону на відвідування культових споруд.

Станом на сьогодні у Хмельницькій області 72 хворих одужали, 9 – померли внаслідок коронавірусної хвороби.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter