Новини
АКТУАЛЬНО

У Хмельницькому перинатальному центрі виявили COVID-19

Під час скайп-брифінгу міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що 2 нових випадки коронаінфекції – це контактні особи з хворою акушеркою цього медзакладу.

“Хвора на коронавірус акушерка перебуває в Хмельницькій інфекційній лікарні. Було відібрано у 36 контактних з нею осіб біоматеріали. У двох із них ПЛР-тест показав позитивний результат”, – зазначив очільник міста.

Конкретизував, що йдеться про ще одну акушерку віком 56 років, а також 31-річну породіллю, яка народжувала у перинатальному центрі. Обидві мають легку форму захворювання, отож лікуються амбулаторно.

За словами Олександра Симчишина, наразі в Хмельницькому 28 випадків COVID-19, з них 18 людей одужало, 1 випадок летальний. Із 9-ти нині хворих, четверо перебувають в інфекційній лікарні, решта – на амбулаторному лікуванні.

Хорошу новину повідомили у Хмельницькій ОДА: від COVID-19 одужали ще 6 пацієнтів, що лікувалися в Хмельницькій інфекційній лікарні. Це мешканець Хмельницького, 2 жителі Кам’янця-Подільського та 3 – Нетішина.

Таким чином, в області одужали вже 79 осіб.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter