Новини
Події

Відома телеведуча з Хмельниччини повертається на екрани

Телеведуча Алла Мазур, яка родом із Зінькова Віньковецького району Хмельницької області, повідомила про відновлення роботи у телевізійній службі новин.

Як відомо, Алла Мазур наприкінці листопада 2019 року розповіла про виявлену у неї пухлину.

“Основна частина лікування позаду, прогнози добрі. До медиків звернулась вчасно – показала операція. Сили відновлюються. І можу нарешті повернутись до улюбленої справи. В команду ТСН-тижня: з якою не втрачали зв’язку ні на день. І в студію: де весь цей час були на інформаційній передовій мої любимі колеги”, – написала ведуча у соцмережі.

Вона подякувала за підтримку усім, хто був з нею у цей час, та закликала дотримуватись карантину. Вона пояснила, що дотримуватись карантину дуже важливо – це може вберегти життя людей з ослабленим імунітетом.

“Коли вирішуєте, чи одягати маску, йдучи в людне місце – пригадайте. Поряд з тими, в кому вже оселився вірус, але ще себе не виявив, можуть опинитися люди з мінімальним імунітетом. Ті, хто ще лікується від онко. Або тільки недавно одужав. Ваші друзі і знайомі після операції. Або просто ослаблені. Для них зустріч з вірусом може стати фатальною. Маска, яку носимо правильно і в потрібному місці, і соціальна дистанція, до якої нас закликають, – це не тільки наша особиста справа. Для когось – це справді питання життя. Нехай у кожного з нас воно буде довгим і щасливим!”, – написала Алла Мазур.

Телеведуча повертається до ведення новин, які щонеділі о 19.30 транслюються на каналі.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter