Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині продуктові набори отримали люди з інвалідністю

Набори з найнеобхіднішими продуктами харчування передали громадським організаціям, які опікуються людьми з інвалідністю.

Зокрема, допомогу отримали Хмельницьке обласне товариство Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” та Хмельницька обласна організація Українського товариства сліпих.

Ми вдячні всій команді волонтерського штабу за те, що вони у такий скрутний час підтримують людей з інвалідністю. Вже вдруге ми отримали від «Слуг народу» набори з необхідними продуктами харчування. Це вагома допомога для людей з особливими потребами, яка, крім того, позбавить їх зайвих переміщень під час карантину. Сьогодні всі пакунки відправляться отримувачам по області, – зазначив голова Хмельницького обласного товариства Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” Анатолій Савчук.

У волонтерському штабі підкреслили, що розуміють наскільки зараз важко соціально вразливим верствам населення, тому, не зважаючи на послаблення карантину, згортати свою діяльність не планують.

Продуктовий набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо.

Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter