Новини
АКТУАЛЬНО

Нетішин залишається на жорсткому карантині

Зважаючи на ситуацію з рівнем захворюваності на COVID-19, у місті не будуть відкривати дитячі садки, не відновлюватимуть автобусне сполучення та не дозволять працювати ринку.

Попри те, що у Нетішині останнім часом не підтверджують нові випадки захворювання на коронавірус, влада міста поки що не планує пом’якшувати карантинні обмежувальні заходи.

Про це повідомив сьогодні міський голова Олександр Супрунюк на своїй сторінці у Фейсбук. Як зазначив очільник міста, станом на сьогодні є 11 негативних результаті по тестуванню контактних осіб. Кількість інфікованих незмінна – 60. На лікуванні в Хмельницькій інфекційній лікарні перебуває 12 осіб. Один хворий лікується в Славуті. 40 нетішинців лікуються амбулаторно на самоізоляції, під наглядом сімейних лікарів та поліції.

Дитячі садочки в місті не будуть відкриватись, як мінімум, до початку червня, написав міський голова.

Автобусне сполучення в Нетішині та з іншими населеними пунктами також не буде відновлюватися, поки епідеміологічна ситуація в місті не покращиться.

Також не відновлюється робота великого ринку, крім окремо встановлених павільйонів. Стихійна торгівля в місті заборонена не тільки під час карантину. Тому поліція та інші служби періодично припиняють таку торгівлю, але через певний час продавці та покупці знов з’являються. Прохання до всіх: торгівля продуктами харчування без підтвердження їх безпечності, в умовах антисанітарії та у неперевірених осіб є потенційно небезпечною!!! Якщо ви звикли до домашнього молока, купуйте за домовленістю з доставкою в перевірених осіб. Не створюйте в центрі міста і на околицях осередки можливого інфікування, – наголосив Олександр Супрунюк.

Нагадаємо, у Славуті готуються відновити приміське та внутрішньообласне автобусне сполучення, зокрема, з Хмельницьким, Кам’янцем-Подільським та ближніми до райцентру селами. Перевезення відбуватимуться з дотриманням карантинних вимог та заходів безпеки.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter