Новини
АКТУАЛЬНО

Половина хворих на COVID-19 працівників ХАЕС одужали

Станом на 25 травня на Хмельницькій АЕС підтверджено 15 випадків захворюваності на COVID-19, з них 7 осіб одужало. За минулу добу нових випадків коронавірусу не виявлено.

Продовжується тестування контактних осіб та здійснюються усі необхідні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу, повідомляють у штабі з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу,

Станом на 10:00, за інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД) м. Нетішин, на території міської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) лабораторно підтверджено захворювання на COVID-19 у 64 осіб (у тому числі 14 дітей, 15 працівників ВП ХАЕС, 2 медпрацівники).

З них: 44 – одужало, 1 – летальний випадок. З усіх хворих 11 осіб проходять лікування у Хмельницькій інфекційній лікарні, 1 особа – в Славутській центральній районній лікарні, 7 осіб – на самоізоляції.

За минулу добу нових випадків захворювання на COVID-19 не зареєстровано. Одній особі виставлено підозру. Лабораторні дослідження тривають.

На території Нетішинської міської ОТГ – 70 осіб на самоізоляції, 1 особа – на обсервації. На сьогодні завершився період самоізоляції у 625 осіб. 

На Хмельницькій АЕС, станом на 24 травня, на лікарняних з хворобою ГРВІ перебуває 9 осіб.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter