Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині виявлені нові випадки захворювання на COVID-19

Інформацію станом на вечір 25 травня повідомили у Хмельницькій ОДА. Серед нових хворих – двоє мешканців Кам’янець-Подільського району, які госпіталізовані в Хмельницьку інфекційну лікарню. Ще троє лікуються амбулаторно. Це житель міста Кам’янець-Подільського та двоє зі Старокостянтинівського району.

Наразі, у Кам’янці-Подільському кількість хворих на коронавірус наближається до пів сотні. Сьогодні у місті виявлено 8 нових хворих, з них одна дитина віком 10 місяців. Поки що всі лікуються амбулаторно.

Також підтверджено COVID-19 посмертно у пацієнта 1936 р.н. з с. Довжок Кам’янець-Подільського району, що входив до кола контактних осіб та був госпіталізований до Хмельницької інфекційної лікарні

Хорошу новину повідомили у Хмельницькій міськраді: одужав від коронавірусу ще один хмельничанин, чоловік 57 років. Зазначається, що він лікувався стаціонарно у інфекційній лікарні, отримав негативний аналіз ПЛР і вже сьогодні, 26 травня, буде виписаний додому.

Загалом у Хмельницькій області зареєстровано 379 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них: 117 одужало, 10 летальних випадків.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter