Новини
Офіційно

Президент призначив суддю Хмельницького окружного адмінсуду

Украз Президента України про призначення Ковальчук Альбіни Миколаївни на посаду судді Хмельницького окружного адміністративною суду опублікували сьогодні на сайті глави держави.

Що відомо про новопризначену суддю:

Ковальчук Альбіна Миколаївна народилася у Хмельницькому 12 квітня 1983 року. Вищу освіту здобула у Хмельницькому інституті регіонального управління та права та Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство». Суддею Хмельницького окружного адміністративного суду вона почала працювати весною 2012 року.

Згідно декларації про майно і доходи кандидата на посаду, суддя у співвласності з дочкою володіла у Хмельницькому житловим будинком площею 349,40 квадратних метрів і земельною ділянкою на тисячу «квадратів». У селі Бахматівці Хмельницького району на її дочку був записаний житловий будинок (160,7 квадратних метрів) і земельна ділянка (1 тисяча 600 квадратних метрів). Також раніше вона користувалася автомобілем «Audi Q3» 2014 року випуску, який належав її батьку – Мошковському Миколі Івановичу.

У 2018 році Альбіні Ковальчук у Хмельницькому окружному адміністративному суді нарахували 244 тисячі 779 гривень зарплатні за основним місцем роботи. Тоді ж вона отримала 65 тисяч 939 гривень пенсії та 122 гривні «додаткового блага» від АТ «Хмельницькобленерго».

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter