Новини
Суспільство

На Хмельниччині чоловік постав перед судом за домашнє насильство

Мешканця Полонного суд визнав винним та присудив йому 170 гривень штрафу.

Як йдеться у постанові суду, чоловік чоловік нецензурно лаявся і погрожував фізичною розправою своїй дружині і молодшому сину. Внаслідок цього психічному здоров’ю потерпілих від домашнього насильства могла бути завдана шкода.

За словами чоловіка, причиною конфлікту стало те, що син пішов з дому і не повертається. Хлопчик же заявив, що втік жити до старшого брата через постійні батькові сварки. Це підтвердила і його мати.

Полонський районний суд визнав 41-річного полончанина винним у вчиненні домашнього насильства психологічного характеру (частина 1 статті 173-2 КУпАП) та стягнув з нього штраф, повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

«Визначаючи вид адміністративного стягнення, враховую кількість та характер вчинених правопорушень, особу правопорушника, відсутність обставин, що обтяжують чи пом’якшують його відповідальність. За вказаних обставин до правопорушника слід застосувати адміністративне стягнення в межах санкції ч.1 ст. 173-2 КУпАП у виді штрафу», – зазначається у постанові суду.

Постанова ще не набрала законної сили і може бути оскаржена до апеляційної інстанції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter