Новини
Увага!

Дівчинці, яка впала в кому після ДТП поблизу Хмельницького, потрібна допомога

Дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді з міста Хмельницького. В ній загинув 67-річний хмельничанин, його дружина отримала численні забої та наразі ледве ходить. Також у авто перебували дві їхні онуки: 10-річна Софійка та 5-річна Олександра, яких “швидка” одразу забрала до лікарні.

Старша дівчинка – у важкому стані, в комі. Молодша – має переломи та забої.

Наразі, Софійці терміново потрібні донори крові будь-якої групи. Варто лише сказати в станції переливання на Сковороди 29, що вона для Софійки.

Мама дівчаток Марія Мельник із сльозами на очах розповіла сайту «Є», що через похорон та важкий стан старшої доньки, родина потребує фінансової допомоги.

«Ми завтра поховаємо свекра, який загинув у цій жахливій ДТП. Дві мої доньки у теж постраждали. Менша донька зараз на витяжці. У неї травмований таз, проблеми із кульшовим суглобом. Старша донька важка… (плаче). У найближчі дні Софійці проведуть комп’ютерну діагностику, після якої буде зрозуміло, що з нею і яке буде лікування. Коштів дуже не вистачає і тому ми змушені звертатися за допомогою до людей», – розповіла Марія Мельник.

Усі, хто бажає допомогти сім’ї Мельник, можуть перерахувати кошти на рахунок: 5168 7573 6940 1791. Отримувач: Мельник Марія Іллівна (мама).

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter