Новини
Події

Фестиваль «Rock&Buh» обіцяє хмельничанам новий формат та ексклюзиви

На роковій тусівці-2020, як розповідають організатори на Facebook-сторінці фесту, місцеві гурти та сольні виконавці презентують свої музичні доробки через  YouTube-канал фестивалю.

Чотири фестивальні концерти транслюватимуться на Rock&Buh Fest YouTube-каналі. З нами будуть незмінні ведучі Myach Dreadball і Victoria Zhuckovska. Склад учасників та детальний розклад виступів будуть оголошені згодом, – зазначають організатори. 

Крім того, не тільки виступами улюбленців хмельницької рок-публіки відзначиться фестиваль цього року. Через онлайн-сервіси організатори обіцяють «живе» спілкування з учасниками заходу.

В режимі «наживо» всі онлайн-гості фестивалю «Rock&Buh-2020» зможуть особисто подивитися на життя виконавців та дізнатися про їхні творчі плани.

З власних джерел нам вдалось дізнатися, що особливо ретельно до літньої туси готуються два топових колективи міста.

Так, абсолютно нову програму під фестиваль готує гурт STANZA. Артисти обіцяють містянам чотири нові композиції та оновлену версію пісні «Ми над Бугом», яку хмельничани вже встигли оцінити.

Гурт «Чумацький Шлях CH.SH.», в свою чергу, обіцяє здивувати слухачів живим звучанням нового хіта «Вгору йдеш», кліп на який незабаром побачать фани колективу.

Як зауважують організатори фестивалю, новий формат Rock&Buh створить справжню рокову атмосферу для всіх учасників, не зважаючи на онлайн-формат.

Читайте також: Нові формати заходів: що цікавого чекає на хмельничан

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter