Новини
Спорт

Футбольний чемпіонат міста Хмельницького відкриє ігровий сезон

Про майбутнє першості міста по футботу обговорили на центральній спортивній арені Хмельницького. Напередодні відбулась нарада представників команд, що братимуть участь у чемпіонаті.

Наразі попередній склад команд-учасниць має такий вигляд: “ЕпіЦентр-К”, “Хмельницьк-Млин”, “ДБК”, “Ракета”, “Червона зірка”, “Буревісник-НАДПСУ”, “Фенікс-ДЮСШ №1”, “Ковчег”, “Гладіатор”, “Берлога”, “Тетра”, “Карат-Олешин”. У найближчі дні остаточно сформується склад і вже згідно з затвердженим списком буде оприлюднений календар ігор.

За словами голови Хмельницької міської федерації футботу Миколи Кузнєцова, в зв’язку з карантином, матчі будуть проходити без глядачів, а кількість учасників не буде перевищувати 50 осіб. Щоправда переглянути ігри можна буде у мережі Інтернет.

Футбольні команди готові приймати стадіони ДЮСШ №1 та “Локомотив”. У федерації не виключають, що центральні матчі проводитимуть на СК “Поділля”.

Відбуватиметься чемпіонат у два кола, всього 16 турів. Наразі є форс-мажорні обставини у команди “Буревісник-НАДПСУ” (через жорсткі умови карантину в НАДПСУ), на прохання представника команди голосуванням було вирішено те, щоб надати можливість “Буревіснику-НАДПСУ” матчі перших 2-3 турів перенести на резервні дні.

Стартують змагання 8 червня.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”:

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter