Новини
АКТУАЛЬНО

COVID-19: ситуація у містах Хмельницької області

За інформацією Хмельницької ОДА, сьогодні, станом на 17:00, додалось два нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Це жителі Кам’янець-Подільського району. Хворі лікуються амбулаторно.

Ще один випадок – мешканець Хмельницького, який перебуває в інфекційній лікарні.

“Сьогодні в місті зафіксували ще один випадок Covid-19. Хворий – чоловік, 56 років. Хворобу виявили при тестуванні пневмонії. Чоловік лікується в стаціонарі”, – зазначили у Хмельницькій міській раді.

Раніше у міськраді повідомили, що в обласному центрі лабораторно підтвердили захворювання на Covid-19 у жінки 26 років. Наразі вона лікується амбулаторно.

У Нетішині, де нещодавно фіксували значну кількість хворих, на сьогодні 6 осіб перебувають на амбулаторному лікуванні. Нових випадків немає. Міський голова Олександр Супрунюк зазначив, що у місті надалі працюватимуть блокпости, контролюватимуться пасажирські перевезення та, поки що, не працюватимуть садочки.

“Щодо послаблення карантинних заходів – можливе лише не раніше як через 14 днів після виявлення крайнього хворого”, – написав Олександр Супрунюк.

У ОДА повідомили, що найбільша кількість медичних працівників – 16 – захворіло у Старокостянтиніській лікарні. Загалом у місті – 39 хворих (6 одужало), у районі – 8.

Загалом станом на 17:00 01 червня в області зареєстровано 459 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них: 237 одужало, 11 летальних.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter