Новини
Кримінал

На Хмельниччині грабіжника затримали в день скоєння злочину

Вчора, 31 травня, в селі Балинівка Дунаєвецького району на лінію «102» зателефонував 45-річний місцевий житель і повідомив, що його матір пограбували.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Дунаєвецького відділу поліції. Правоохоронцям жінка розповіла, що на маршрутному автобусі поверталася із селища Смотрич. Поряд сидів незнайомий молодик, який вийшов за нею у Балинівці. Потерпіла не надала цьому уваги. Проте зловмисник наздогнав жінку, вирвав у неї з рук сумку і побіг у невідомому напрямку.

Відразу зателефонувати до поліції пенсіонерка не мала змоги, оскільки в сумці був її мобільний телефон. Також у сумці знаходився гаманець, в якому було 4 тисячі гривень. Коли потерпіла прийшла додому, одразу ж розповіла про пограбування синові, який і зателефонував до поліції.

Правоохоронцям пенсіонерка дала детальний опис грабіжника, якого поліцейські затримали, коли він уже прямував з села.

Грабіжником виявився 18-річний житель сусіднього села Балин. Хлопець повернув викрадені гроші і показав, куди викинув мобільний телефон і сумку.

Як повідомили у поліції, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років. Слідчі дії тривають.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter