Новини
Суспільство

Перевізники Славути звернулись до поліції

Звернення до правоохоронних органів з проханням навести лад з нелегальними перевезеннями у Славуті та Нетішині опублікували на сторінці “Рідна Славутчина”.

Підприємці, що займаються перевезеннями, 29 травня розпочали пасажирські перевезення на внутрішньообласних та приміських маршутах після карантину. Вони зазначають, що до початку роботи проведено усі відповідні протиепідемічні заходи, закуплено антисептики та інше.

Вийшовши на маршрути, водії зіткнулись з проблемою: за час каратнину нелегальні перевізники наладили свій бізнес і обслуговують пасажирів з м.Нетішин, м.Славута, м.Шепетівка, м.Староконстантинів . За таких умов підприємці не можуть працювати, маршрути стають не рентабельними.

“31 травня 2020 року ми, підприємці м.Нетішина і м.Славути, виїхали на одну зупинку в м.Славута, де відправляються автобуси на Хмельницький і побачили там нелегального перевізника, і викликали працівників поліції. Як виявилося, у водія не було відповідних документів на перевезення пасажирів по маршруту, а також страховки на транспортний засіб і протоколу ОТК”, – зазначається у зверненні. .

Перевізники просять правоохоронців терміново вжити заходів, залучити відповідні органи (структурні підрозділи Національної поліції, Уктрансбезпеки, державної податкової служби та органи місцевого самоврядування) з метою усунення нелегалів з ринку перевезень.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter