Новини
Політика

Візит Президента на Хмельниччину: основні теми

Президент України у супроводі керівника ОП Андрія Єрмака, першого заступника керівника ОП Сергія Трофімова, Головного санітарного лікаря Віктора Ляшка перебуває у Хмельницькій області.

Від області делегацію високопосадовців зустрічали голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, голова Ярмолинецької РДА Василь Гуменюк, керівники силових структур, представники влади.

Гарант вже ознайомився з будівництвом дитячого садочку в с.Давидківці Хмельницького району та висловив свої зауваження з приводу виконання програми “Велике будівництво” зокрема щодо будівництва спортивних комплексів. Він зазначив, що програму “Велике будівництво” чекають певні нововведення.

“У рамках цієї програми будуватимуть і гуртожитки для студентів”, – сказав Президент.

Володимир Зеленський підтримав створення в Хмельницькому, Нетішині та Кам’янці-Подільському лабораторій для ПЛР-діагностики:

“Це прекрасно і для Ляшка, і для МОЗу, і для Уряду, і Президента. Для всіх нас. Зупинятися не будемо. Треба збільшувати тестування”

Також в рамках візиту відбулась зустріч Президента України Володимира Зеленського з представниками бізнесу Хмельницької області, яку транслював Офіс президента:

Зустріч Володимира Зеленського з представниками бізнесу Хмельницької області.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з представниками бізнесу Хмельницької області.

Опубліковано Офіс Президента України Середа, 3 червня 2020 р.

Далі делегація зі столиці планує відвідати лабораторію мікробіологічних досліджень в обласному центрі.

Слідкуйте за оновленнями.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter