Новини
Інфраструктура

З вандалами та оновленнями: як Хмельницький виходить з карантину (ФОТО)

Поки комунальники дбають про благоустрій відпочинкових зон, деякі хмельничани руйнують те, що вже зроблено у місті.

У парку ім. М. Чекмана готуються до повноцінного відпочинку хмельничан. Нещодавно центральну алею прикрасили квітковими пірамідами.

Днями у парку стартувало будівництво другої черги дитячого майданчика. Тут планують укласти понад 1000 квадратних метрів доріжок з бруківки та штучного покриття, а також облаштувати канатний комплекс, звести піратське судно, встановити гойдалки та лавочки, повідомляють у КП “Парки і сквери міста Хмельницького”.

Вчора у центрі парку знову запрацював фонтан – на радість дітям та дорослим.

Проте не лише приємними новинами діляться у комунальному підприємстві. На міському пляжі знову “відзначилися” вандали. В черговий раз від рук (чи від ніг?) невідомих осіб постраждали кабінки для переодягання.

Лише 4 дні після ремонту – і знову понівечені кабінки для переодягання на пляжі. Звертаємось до всіх не байдужих! Стали свідками вандалізму – телефонуйте в поліцію! Це майно нашої громади – бережімо його разом! – наголошують комунальники.

Нагадаємо, пляжну інфраструктуру псують вже не вперше. На початку року невідомі особи потрощили роздягальні та питний фонтанчик. За оцінкою комунальників, тоді сума завданих збитків сягнула близько тисячі гривень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter