Новини
Спорт

П’ятеро хмельничан на велосипедах за 24 години дістались столиці

24 години у велосипедному сідлі – до командного марафону долучилися п’ятеро хмельничан. Це учасники ровер-туру: Олександр Галкін, Андрій Жук, Олександр Козлов, Богдан Леус та Максим Стахов.

Останній зізнався, максимальну відстань, яку свого часу подолав – 250 км. Ця – майже вдвічі більша.

“Як правило перед такими заїздами заснути досить тяжко. Поспав годин шість, виїхав, розім’явся 5 км“, – розповідає велогонщик.

Із собою Максим прихопив пакунок з ремкомплектом, камерою, насосом, ключі, одяг.

Головне – підготуватись морально. Олександр Галкін зізнається: в одиночних поїздках учасники команди мають чималий досвід.

“Зараз в Україні стартують 8-9 команд з різних точок. Всі будуть фінішувати в Києві”, – говорить Олександр.

Підтримати команду відчайдух на роверах приїхали до парку Чекмана на своїх двоколісних зо два десятки хмельничан.

Добовий веломарафон National Fleche проліг за маршрутом Хмельницький-Вінниця-Бердичів-Житомир-Київ. Старт відбувся 6 червня о 9:00.

Хмельницька велоп’ятірка до столиці дісталася в повному складі у неділю. Відпочивали під час мандрівки лише одну годину. Велолюбителі зізніються: кілька тижнів перепочинуть і поїдуть на чергові старти.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”:

Хмельницькі велолюбителі за 24 години проїхали 400 км

З Хмельницького до столиці — на велосипеді. П'ятеро містян у суботу, 6 червня, долучилися до веломарафону National Flech і за добу здолали дистанцію в 400 кілометрів. Разом із нашими земляками фінішували у Києві й команди з інших міст. Ініціював заїзд міжнародний клуб веломарафонців, штаб-квартира якого знаходиться у Парижі. #Хмельницький, #велосипедисти, #марафон, #заїзд, #дистанція, #старт, #подія, #рух

Опубліковано МТРК "Місто" Вівторок, 9 червня 2020 р.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter