Новини
АКТУАЛЬНО

У районну поліклініку на Хмельниччині привезли засоби захисту

Попри послаблення карантину, зокрема, у Хмельницькій області, медичні заклади все ще потребують допомоги із забезпеченням.

Чергову партію засобів захисту від коронавірусу медикам Городоцької центральної районної поліклініки передали волонтери.

Зокрема, у медичному закладі отримали:

  • медичні маски;
  • марлеві маски;
  • захисні щитки;
  • оглядові рукавиці.

Не зважаючи на пом’якшення карантину, епідемію поки що не вдалося зупинити. Окремі її спалахи фіксують в різних куточках України, тому лікарі на 100% мають бути готовими до другої хвилі COVID-19, зазначають у Волонтерському штабі “Слуги народу”.

Вдруге ми не повинні дати хворобі жодного шансу. Для цього, ті, хто зараз на передовій боротьби з вірусом, наші медики, мають бути абсолютно захищеними. Безпека медпрацівників та створення для них комфортних умов роботи залишається нашим головним пріоритетом, – кажуть волонтери.

Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Важлива будь-яка допомога.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter