Новини
Інфраструктура

Хмельничанам пояснили, чому дороги ремонтують вдень

Перевізники нарікають: через роботу спецтехніки на головних вулицях обласного центру утворюються пробки.

У Хмельницькому взялися активно ремонтувати дороги. Один з водіїв маршрутки, який додзвонився на телефонну лінію “Міська влада відповідає”, поскаржився: для перевізників такі ремонти економічно не вигідні.

Чоловік просив зважити на транспорт, який стоїть у пробках, зокрема, на вулиця Кам’янецькій та Бандери, витрачаючи паливо. Також поцікавився, скільки коштуватиме робота комунальних служб, якщо вони працюватимуть вночі.

В Україні діють норми, що в святкові дні та у позаробочий час діє подвійна оплата праці. Тобто вартість цих робіт зростає майже удвічі, оскільки основною складовою поточного ремонту є заробітна плата, – пояснив заступник міського голови Володимир Гончарук, який відповідав того дня на запитання хмельничан.

І додав: коли декілька років тому практикувалися масові ремонти доріг в центрі міста вночі, хмельничани масово скаржилися, що робота техніки порушується їхній спокій у вечірній та нічний час.

Як зауважив Володимир Гончарук, наразі ремонт доріг суцільним методом відбувається уночі. Поточні ремонти доводиться проводити у робочий час.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Чому хмельницькі дороги ремонтують вдень, а не вночі? З таким запитанням на телефонну лінію “Міська влада відповідає”…

Опубліковано МТРК "Місто" Середа, 10 червня 2020 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter