Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали нападника на кредитну спілку

Затримати зловмисника допоміг небайдужий хмельничанин.

Як розповідають у поліції, ввечері 13 червня на лінію «102» надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався в приміщенні кредитної спілки по вулиці Вайсера. У приміщення спілки зайшов чоловік і, діставши розкладного ножа, почав вимагати гроші і погрожувати 19-річній працівниці розправою. Зловмисник навіть вискочив на робочий стіл дівчини і притиснув її до стіни, продовжуючи при цьому погрожувати ножем.

Налякана дівчина змушена була відчинити сейф, звідки дістала 26 тисяч гривень і передала гроші нападнику. Забравши кошти, чоловік одразу ж покинув приміщення.

Свідком події став 24-річний хмельничанин Роман. Молодий чоловік наздогнав нападника. У цей час повз якраз проїздив велопатруль. Поліцейські затримали зловмисника і викликали на місце слідчо-оперативну Хмельницького відділу поліції.

Затриманим виявився 41-річний уродженець м. Ізяслав. Чоловік перебував у розшуку Приморським відділом поліції Одеської області за вчинення майнових злочинів.

Нападника затримали, знаряддя вчинення злочину та грошові кошти у нього вилучили. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину та відправлено до ізолятора тимчасового тримання. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter