Новини
Політика

У Хмельницькій міськраді оновився депутатський корпус

Двох місцевих обранців представили на сесії Хмельницької міської ради. Вони замінили депутатів, які з різних причин достроково припинили повноваження.

До ради увійшов член ВО «Свобода» Олександр Полудніцин, який замінив Олега Гунька, який з особистих причин склав свої депутатські повноваження. За інформацією Центральної виборчої комісії України, Олександр Полудніцин народився 28 листопада 1958 року. Пенсіонер, живе у Хмельницькому та має загальну середню освіту. Відомо, що Полудніцин – учасник Революції Гідності. У лютому 2014 року  отримав кульові поранення під управлінням Служби безпеки України у Хмельницькій області. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Також депутатський корпус поповнив представник партії “За конкретні справи” Олександр Мазурук, який посів місце депутата Івана Франка, який помер 10 лютого цього року. Мазурук народився 11 серпня 1969 року, має середню спеціальну освіту, проживає у Хмельницькому, зареєстрований як фізична особа-підприємець. Також він є керівником Хмельницької обласної організації Федерації кікбоксингу України «ВАКО».

Читайте також: У центрі Хмельницького три дні будуть складними для водіїв

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter