Новини
АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині готують посилення карантину через нові випадки COVID-19

На Хмельниччині станом на вечір 18 червня зафіксовано 608 випадків COVID-19. 4 нових випадки захворювання виявлено у м. Кам’янець-Подільський (2), Кам’янець-Подільському районі (1) та Старокостянтинівському районі (1).

У області готують посилення карантину у зв’язку зі збільшенням кількості випадків інфікування коронавірусом. Про це на брифінгу для ЗМІ наголосив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

Держслужбовець повідомив, що дотепер на Хмельниччині працюють моніторингові пости і, якщо в сусідніх областях будуть спалахи в прикордонних з Хмельниччиною районах, тоді розглядатимуть можливість встановлення додаткових блокпостів.

Вже сьогодні на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС розглядатимуть запровадження додаткових обмежувальних заходів в Кам’янці-Подільському. Тут вже вирішили поки не відновлювати роботу дитячих садочків. Також планується ввести обмеження щодо роботи закладів громадського харчування, проведення масових заходів, роботи громадського транспорту тощо. Такі ж самі посилення карантину можуть запровадити і в Красилівському та Старокостянтинівському районах.

Повідомляється, що станом на 18 червня на території Хмельницької області зареєстровано з підозрою на COVID-19 – 18 людей (2 дітей, 4 медпрацівників). Госпіталізовано 4 людини, на амбулаторному лікуванні перебувають 14 хворих. Контактні особи встановлюються, проводяться заходи з дезінфекції.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter