Новини
Події

Ще один протест на Хмельниччині?

Активісти Ярмолинеччини скликають мешканців району на протест. Така інформація з’явилась у соціальних мережах. У Ярмолинцях не згодні з розподілом районів у Хмельницькій області, а саме – бунтують через приєднання до Дунаєвецького району.

Мітингувальники попередили про перекриття автошляху з Хмельницького до Кам’янця-Подільського (траса Н-03 Житомир-Чернівці), а саме поблизу с. Правдівка.

Очікують, що на зустріч приїде голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет. Як стверджують, з проханням врегулювати ситуацію зверталися до голови Ярмолинецької РДА, однак задовільної реакції не дочекалися.

Нагадаємо, нещодавно Народне віче відбулось у Славуті. Мешканці міста і району вимагали збереження Славутського району з адміністративним центром у місті Славуті та недопущення можливого знищення органів місцевого самоврядування в Україні.

Також за територіальну цілісність району борються мешканці Городоччини.

Як відомо, на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України, було визначено адміністративні центри та затверджено території територіальнтх громад усіх областей з доопрацюванням. Відповідно, кількість районів Хмельницької області «скоротять» з 20 до 5.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter