Новини
АКТУАЛЬНО

Нові хворі на COVID-19 та посилення карантину на Хмельниччині

У Кам’янці-Подільському закривають заклади культури, харчування та хостели. Також вносять корективи у роботу перевізників.

На ранок 20 червня у Хмельницькій області лабораторно підтверджено 618 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. На вечір попереднього дня додалося сім нових хворих.

Випадки COVID-19 підтвердили:

  • 2 – м. Старокостянтинів
  • 3 – Дунаєвецький район
  • 1 – м. Кам’янець-Подільський
  • 1 – Красилівський р-н.

Одужали в області від початку епідемії – 481 особа. 14 випадків закінчилися летально.

До Хмельницької інфекційної лікарні госпіталізували 9 нових хворих. У 4 з них – підтверджений COVID-19, 2 – з підозрою, 3 – з іншими інфекційними захворюваннями.

В інфекційній лікарні зараз 46 хворих на COVID-19 (1 мешканець Хмельницького) та 2 особи із підозрами на COVID-19 (мешканці Хмельницького). 

На Кам’янеччині, за рішенням комісії ТЕБ і НС, запровадили чергові заходи з посилення карантину. Так, у місті та в районі заборонена діяльність закладів культури, харчування. Також не дозволено працювати хостелам.

Перевізникам, які здійснюють регулярні та нерегулярні перевезення по області та за її межами, дозволено проводити посадку та висадку пасажирів виключно на автостанціях. Цей запобіжний захід стосується міст Нетішин, Кам’янець-Подільський та Красилів. Що до Старокостянтинова, то заїжджати транспорту на місцеву автостанцію заборонено. Також у місті обмежили проведення спортивних та релігійних заходів. Не дозволено у райцентрі парцювати спортзалам та дитячим садкам.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter