Новини
Кримінал

На Хмельниччині закрили 34 підпільні гральні зали

Також від початку мораторію на гральний бізнес правоохоронці Хмельниччини вилучили вилучили 919 одиниць грального обладнання. 

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Кабінет міністрів України прийняв Постанову, відповідно до якої усі гральні клуби, лотереї та гральні заклади на території держави повинні були бути зачиненими.

У перші дні набрання Постановою чинності у Хмельницькій області було проведено масштабне відпрацювання по перевірці її виконання. Проте залишились особи, які продовжують порушувати закон – практично щотижня правоохоронці продовжують виявляти підпільні гральні зали.

Лише у червні їх виявили п’ять – два у Хмельницькому, а також у Полонному, Кам’янці-Подільському та Волочиську. Вилучено понад 50 комп’ютерів та інше обладнання, пов’язане із веденням грального бізнесу. Всього ж ід початку мораторію на території Хмельниччини закрили 34 нелегальні зали для ігор та вилучили понад 900 одиниць грального обладнання.

У всіх випадках було відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter