Новини
Суспільство

Зміна графіку роботи ЦНАПу завдала хмельничанам клопоту

Виконавчі органи Хмельницької міської ради перейшли на оновлений режим роботи. Розпорядження про це підписав Хмельницький міський голова – через карантин і на виконання постанови Кабміну.

Робочий день у підрозділах міської ради тепер починається о 8 ранку. На годину змістилася і обідня перерва.

Змінилися години прийому містян у ЦНАПі та в управлінні соцзахисту. Відвідувати ці установи можна щодня з 10.00 до 16.00, а в п’ятницю – з 10.00 до 15.00.

У міській раді нагадують: при відвіданні цих структур необхідно дотримуватися всіх запобіжних заходів, які діють в Україні: дотримуватися дистанції та користуватися засобами захисту.

Вчора, у перший день роботи за оновленими графіками хмельничанам, які не були попереджені про новації, довелося непросто отримати послуги, зокрема, у ЦНАПі на вулиці Соборній. Містяни, які прийшли до закладу за півгодини до звичного відкриття, аби зайняти чергу, змушені були чекати ще цілу годину. Тож біля входу до закладу до 10 години зібралося близько півсотні бажаючих отримати адміністративні послуги. А потім довелося ще чекати, оскільки всередину впускали по декілька осіб, відповідно до того, скільки їх залишали приміщення.

Нагадаємо, режим роботи в адміністративних структурах тимчасово змінений. Після того, як карантин закінчиться або знову послабиться, режим роботи знову буде таким, як раніше.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter