Новини
АКТУАЛЬНО

Голова Хмельницької ОДА звернувся до мешканців області через COVID-19

Через різке збільшення кількості хворих на COVID-19, зокрема, на території Хмельниччини, в області готуються до розгортання другої хвилі медичних закладів.

Зважаючи на погіршення ситуації в області, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет записав відеозвернення:

Шановні мешканці області. На жаль, Україна війшла до списку країн “червоної зони” за рівнем захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. За повідомленнями Міністерства охорони здоров’я, по Україні розгортаються лікарні другої хвилі, щоб забезпечити медичною допомогою усіх людям, які потребують гсопіталізації.

Не припиняються нові випадки захворювання і на Хмельниччині – маємо велику загрозу. Попри те, що діє послаблення карантинних обмежень, через необхідність економічної діяльності просимо вас дотримуватися основних вимог захисту: носити маски, ретельно мити руки, користуватися антисептиком, дотримуватися соціальної дистанції.

Дотримуйтеся усіх необхідних заходів і не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку. Бережіть своє здоров’я. Краще бути здоровим, ніж хворіти.

☝️Звернення голови облдержадміністрації Дмитра Габінета

Опубліковано Хмельницька обласна державна адміністрація Пʼятниця, 26 червня 2020 р.

Нагадаємо, протягом останніх кількох днів у Хмельницькій області різко збільшилася кількість хворих на COVID-19. Зокрема, у Дунаєвецькому районі у психоневрологічному інтернаті коронавірусну інфекцію підтвердили вже у 90 осіб – мешканців та працівників закладу.

Всього станом на середину дня в області від початку епідемії COVID-19 підтверджено у 749 осіб

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter