Новини
Дозвілля

Такого ще не було! Як проходитиме перший автоконцерт у Хмельницькому

Десятки тон обладнання, сотні кіловат звуку, концерт стадіонного масштабу – все це чекає хмельничан і гостей міста вже цього вікенду. Фанати якісної української музики зберуться на території Хмельницького аеропорту.

Цікавий формат придумали учасники гурту “Без обмежень”, адже звичні концерти досі під забороною. Саме автоконцерт дозволить насолодитись саундом, дотримуючись безпечної соціальної дистанції.

“Хмельницький, ми дуже за вами скучили… Ви приїжджаєте на своїх автомобілях на величезний майданчик, на якому стоїть сцена, звук, світло стадіонного масштабу і на цій сцені гратиме наживо гурт “Без обмежень” свої найкращі пісні”, – говорить фронтмен гурту Сергій Танчинець. – “Беріть своїх коханих людей, друзів, родини. Сідайте в свої автомобілі. Не забувайте брати з собою гарний настрій і їдьте до нас”

Купити квиток ▶️

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, ВИ З НАМИ?Авто концерт гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ!⠀▪️ 04 липня, 19:00▪️ міський аеропорт⠀Переходь за посиланням та обирай місце ▶️

Опубліковано Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency" Понеділок, 29 червня 2020 р.

Плата – за авто, не з людини. В одному авто дозволено знаходитись не більше 2-ом дорослим та 2-ом дітям до 12 років включно. Наразі ще є декілька вільних автомісць і можна придбати квитки.

Отож, 4 липня о 19:00 “Без обмежень” запалює Хмельницький!

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter