Новини
Економіка

Два управління освіти на Хмельниччині постраждали від антиконкурентних дій

Антимонопольний комітет України виявив порушення в процедурі проведення відкритих торгів, які завдали шкоди двом управлінням освіти у Хмельницькій області на загальну суму 181 тис грн.

Зокрема, оштрафовано ТОВ «ТД «Аншар»(м. Львів) та ТОВ «Мірос Груп»(м. Київ) загалом на 136 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів. Відділення встановило, що товариства у 2018 році узгодили дії під час проведення Управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області процедури відкритих торгів із закупівлі шкільних меблів.

Також, оштрафовано ТОВ «АлТеКо» (м. Дубно, Рівненська обл.) та ПП «ІБК «Дедал» (с. Варковичі, Дубенський район, Рівненська обл.) загалом на 45 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів. Відділення встановило, що суб’єкти господарювання у 2017 році узгодили дії під час проведення Управлінням освіти виконавчого комітету Славутської міської ради процедури відкритих торгів із закупівлі послуг з постачання теплової енергії.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter